Prodaja

 Jedna od djelatnosti tvrtke Partner Elektrik GE je i prodaja sustava za dojavu požara i tehničku zaštitu. Naši djelatnici su u potpunosti obučeni za projektiranje, ugradnju, održavanje i servisiranje sustava svih proizvođača koje zastupamo. Ukoliko odaberete našu tvrtku za vođenje kompletnog životnog ciklusa vašeg sustava, od projektiranja do održavanja, nudimo vam petogodišnje jamstvo na ispravnost sustava. U nastavku možete pogledati naše partnere čije proizvode zastupamo na tržištu.

PARTNER ELECTRIC je certificirani partner tvrtke UTC Fire & Security za našu regiju (nekad General Electric Security) od 2003. godine. Radi se o cijenjenom europskom proizvođaču sustava za dojavu požara i tehničke zaštite s dugogodišnjom tradicijom za kojeg je garantirana dostupnost zamijenskih dijelova i tehničke podrške kroz cijeli radni vijek opreme.

Videotec je talijanski proizvođač visokokvalitetnih kućišta i kamera za videonadzor, prikladnih za uporabu u najtežim okruženjima i za najzahtjevnije svrhe, kao što je nadzor obale, mora, granica i postrojenja teške industrije.

Digivod je njemački proizvođač naprednog softvera za videoanalizu i tehničku zaštitu. Radi se o nagrađivanom softveru koji je modularan i koji, osim svojih osnovnih funkcionalnosti, ni na koji način nije ograničen i u potpunosti je modularan, što znači da se može maksimalno prilagoditi svakom pojedinom projektu i željama investitora.

Detectomat je jedan od vodećih njemačkih proizvođača sustava za dojavu požara koji proizvodi i prodaje opremu najviše kvalitete i vrhunskog dizajna, prikladnog za praktički neprimjetnu ugradnju u hotele i vile najviše klase.

Longse je kineski proizvođač opreme za videonadzor – fiksnih mini-dome i bullet te pokretnih (PTZ) kamera i digitalnih IP snimača. Radi se o opremi proizvedenoj prema svim svjetskim standardima, po vrlo povoljnim cijenama.

Kidde je najveći svjetski proizvođač opreme za zaštitu od požara, čija ponuda uključuje aparate i deke za gašenje požara, detektore ugljičnog monoksida i dima.

Seitron je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju termoregulatora, bežičnih termostata, instrumenata za mjerenje emisija plinova i opreme za sigurnost u sektoru plina –detektore za uporabu u industriji i domaćinstvu.“

UniPOS je bugarski proizvođač vatrodojavnih sustava čiji smo ovlašteni predstavnik za Republiku Hrvatsku od 2015. godine, a čije proizvode nudimo po najpristupačnijim cijenama. Naravno, radi se o kvalitetnim sustavima koji zadovoljavaju sve europske i hrvatske norme za sustave za dojavu požara.

AVE je talijanski proizvođač hotelskih sustava za kartičnu automatizaciju i hotelski menadžment te utičnica, prekidača i elektro-galanterije s vrhunskim modularnim dizajnom i tradicijom koja traje više od 110 godina.