vatrodojava

Sustavi za dojavu požara su obvezni za hotele, uredske i industrijske zgrade i ostale javne objekte. Nudimo najbolje sustave u nekoliko cjenovnih kategorija, za Vaše specifične potrebe.

videonadzor

Sustav videonadzora je osnovno sredstvo za zaštitu vaše imovine. Naša oprema je pogodna za vanjsku i unutarnju uporabu, od pokrivanja vratiju i hodnika, do nacionalnih parkova.

protuprovala

Protuprovalni sustavi Vam omogućavaju da mirno spavate noću. Nudimo više od običnog alarma; naši sustavi se prilagođuju Vašem stilu života i poboljšavaju ga bez ikakvog kompromisa.

kontrola pristupa

Sustavi za kontrolu pristupa Vam pomažu da kontrolirate svoje zaposlenike i imate produktivnije poslovanje. Naši sustavi nude veliku dozu fleksibilnosti i detaljnu analizu podataka.

plinodetekcija

Oprema za detekciju plinova spašava živote. Bilo da se radi o ugljičnom monoksidu, istjecanju prirodnog plina ili LPG-a, naši sustavi će Vas trenutačno obavijestiti o tome.

hotelski-sustavi

S našim sustavom za hotelski menadžment se može nadgledati kompletno stanje hotela u realnom vremenu – zauzetost soba, kontrola klimatizacije, SOS. Vrhunski talijanski dizajn.